Mijn wereldleider! Hemels…

Mijn wereldleider, beste lezer, die zit niet op zijn troon te wachten op zijn geld! Hij perst niet af en dreigt niet met sancties! Hij heeft geen rechtszaak tegen zich lopen, met een mooie naam impeachment genoemd! Mijn wereldleider is gelijk voor iedereen. Jong of oud, ziek of gezond, gehandicapt of niet… Bij mijn wereldleider is er voor iedereen plek, want sterker gezegd: hij heeft ons gemaakt zoals we zijn! Hij, mijn wereldleider houdt van me, en niet alleen van mij maar van iedereen op deze aarde! Mensen, dieren, planten en miljoenen andere dingen… God, de grootste wereldleider houdt niet van miljoenen, maar van miljarden dingen, dieren en mensen!

En de voorwaarde? Die is er niet! Vanaf je eerste adem kun je rekenen op zijn trouw… Niet altijd op de manier zoals je het graag zou zien, niet altijd in volle gezondheid, maar hij is bij je! Je hoeft niet corrupt te zijn met hem, je hoeft geen muur te bouwen om haat of import buiten te houden, geen oorlog te voeren om zijn macht of liefde. Hij, de hemelse wereldleider hoeft geen speech te houden om stoer te zijn en mensen aan te trekken! Geen speech om ze vervolgens in koud water te laten verzuipen… God ‘s liefde is gratis! God ‘s water is hemels en God ‘s hand helpt je of geeft je wijsheid! Met God ‘s warmte sta je niet achter hem maar naast hem!

Niet voor vier jaar, niet voor acht jaar, maar voor altijd is hij mijn wereldleider! Onvoorwaardelijk! Hij, de God die me heeft gemaakt, geknutseld met al mijn goede en foute dingen heeft me met een doel op de wereld gezet, een doel om iets mee te doen! Mijn wereldleider verwacht niet dat ik anders word, hij geeft me vrijheid en laat me bouwen aan dingen… Dingen die mij, maar ook anderen voldoening geven en dat allemaal zonder discriminatie of de dreiging om failliet te gaan! God is mijn voorbeeld, hij is mijn leider die me de wereld laat zien… Samen met Jezus en de Heilige Geest, Allemaal op zijn tijd!

Mijn wereldleider geeft de aarde! Alle vrijheid vanuit de hemel… Menselijk leiderschap geeft oorlogen, corruptie met grenzen ontelbaar hoog en gevaarlijk… Eén verkeerde stap en pang… wéér een ziel minder! Strak gestreken stropdassen en pakken maar als persoon van binnen zo verrot als ananas… Nee, beste lezer! Dat is niet mijn wereldleider! God is groot en liefdevol… Hij heeft geen pak nodig en zéker geen stropdas! Hij is puur… nét zoals zijn zoon en de Heilige Geest…… Wereldleiderschap heb ik niet nodig, wél hemels leiderschap!

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *