Gedicht: Zelfvertrouwen

Dag beste lezer, dit keer een gedicht met als onderwerp ‘zelfvertrouwen’. We hebben allemaal hier weleens gebrek aan, en wat staan we soms te zweten als we die belangrijke toespraak hebben, en helemaal voor 300 man! Soms willen we allerlei dingen verzinnen om er onderuit te komen, terug naar onze veilige zone! Zelfvertrouwen is een kwestie van winnen, maar soms ook goed op je bek gaan! Waar is dat flesje met dat wonderdrankje? Genaamd ‘overal lak aan hebben’? Het is nergens te vinden! Ook hier niet…

Ach… wees gerust! Je bent niet de enige. Je kunt toch niets anders doen dan gewoon daar te gaan staan en jezelf zijn? Ieder persoon maakt zijn of haar presentatie al speciaal, gewoon omdat jij het bent! Je spreekt, met je eigen karakter, je eigen manier! Kijk naar voren, want daar staat je doel… Smile op je gezicht en gaan met die banaan! Kop op, je kunt het! Vind je de afbeelding onder te klein? Klik er dan even op om de uitvergrootte versie te zien! Een nieuw venster wordt geopend in je browser…

“Smile op je gezicht en gaan met die banaan!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *