Deals, deals en nog eens deals!

Beste lezer, deals, deals en nog eens deals! We krijgen er niet genoeg van! Wat het ook is… Het is graaien in onze portemonnee! Bij de één een super stoere en snelle laptop voor driehonderd euro en bij de ander een heerlijke hamburger met koffie. Nu voor een knaak! Oei… kennen we dat eigenlijk nog wel?! Dat komt toch uit de guldentijd? Als je van de jaren negentig of daarvoor bent weet je waar ik het over heb 😉 We verzuipen in de deals, of het nu om eten gaat, apparatuur of die gave vakantie voor de helft van de prijs! Als je huidje maar lekker bruin is, toch?! Maar als we het thuis hebben, klopt het dan achteraf allemaal wel?! Waar zijn de addertjes onder het gras?

“Het is graaien in onze portemonnee!”

Is die laptop wel zo snel als dat men zegt? Zit er achteraf geen véél te kleine harde schijf in of achteraf tóch te weinig geheugen? Die foto bewerken, jeetje wat een moeite! Bij elke handeling duurde het ik wéét niet hoelang totdat de laptop de bewerking klaar had! Daar zit men met een ‘deal-kater’! Een absolute weggegooide driehonderd euro!!! Dan die hamburger, zo lekker dat hij werd gepromoot, zo ranzig dat hij was! Echt… een gevalletje ‘knakenburger’! En die koffie, nou… dat had ook geen vijf sterren verdiend! Daar sta je dan, met dat ‘bad-day gevoel’… De volgende deal meldt zich alweer, maar je loopt door, je denkt bij jezelf ‘dát niet meer’! Maar wat als het nu wél zo ‘n te gekke aanbieding is en je lekker makkelijk je eigen smoothie kunt maken?! Je besluit om toch weer terug te lopen…

“Daar sta je dan, met dat ‘bad-day gevoel”

Heerlijk toch, wat soppen met wat groente en fruit? Lekker alles bij elkaar in gooien en mixen maar! Heerlijk tussendoor, met een vrolijke blik geworpen op die blender! Topdeal 🙂 Maar wat is nu die échte droomdeal? Heerlijk voor weinig geld aan de zon met een cocktail? Wie wil dat nu niet?! All in, je nergens zorgen om te hoeven maken. Aankomen, genieten en met veel heimwee weer terug naar huis! Veel cultuur gezien, veel leuke mensen leren kennen en de mega zonsondergang aan zee… Wát een zonnetje van een deal! Tussen alle deals door is het soms moeilijk om vooruit te blijven kijken, maar ach… geld moet toch rollen? En de wekelijkse markt, die is van alle markten thuis, mag het dan een dealtje meer zijn?!

“Maar wat is nu die échte droomdeal?”

Oei… daar sta je op de weegschaal… Je schrikt je kapot, zoveel aangekomen? Je denkt bij jezelf om eens naar de sportschool te gaan. Uiteraard ga je zoeken op internet en de huis aan huisfolders en daar komt de eerste deal al! Bij de sportschool sta je bij de balie om je in te schrijven en voordat je je handtekening zet lees je de algemene voorwaarden. Je kunt maandelijks opzeggen als je bent ‘uitgepuft’ en weer op gewicht bent. (óf niet) Eén voorwaarde die nergens staat: Gegarandeerd afvallen! Maar ach… in combinatie met die heerlijke smoothies die je zelf maakt, wat kan er dan nog misgaan?! In plaats van die chocola, wijn, tonnen koolhydraten en bakken met overmatig vet… Wat een vétte deals zijn het toch!

“Uiteraard ga je zoeken op internet en de huis aan huisfolders en daar komt de eerste deal al!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *