De zon die opkomt, weer een nieuwe dag!

“De zon die opkomt, tijd om goedemorgen te zeggen tegen jezelf! Goedemorgen met een lekker ontbijtje, lekker sapje en dan gaan met die banaan! Hoe hoger de zon, hoe sneller de dag verloopt. Wat komt er op mijn pad en wat gaat er vanaf? Gáát er überhaupt wel wat gebeuren vandaag? Wordt het niet wéér zo ‘n saaie dag als sommige anderen? Wordt het een dag met hectiek of vreugde? Is alle aandacht gericht op jou of word je niet gezien? Wat is je ‘exit-scene’ van de dag? Met welk gevoel eindig je deze dag? Heb je een voltooid gevoel of het gevoel ‘dat had ik anders moeten aanpakken!’. Een ‘Bad Day’ of een ‘Feeling Good Day’?

De zon die steeds verder daalt, daalt om onder te gaan… Wát is je eindbalans? Waarmee kun jij je trots delen? Héb je wat te delen? Omdat je alleen bent of gewoon niets boeiends hebt meegemaakt? Praat je oneindig tegen je partner, je kinderen of vrienden? Familie of je oma en opa? Wat denk jij dat je belangrijk vindt om te vertellen en wat niet? Heb je iemand leren kennen waarmee je eindelijk je nieuwe product of project kunt uittesten of heb je eindelijk iets kunnen afronden? Kan alle mail over dat product of project in de prullenbak of blijft het staan? Diep uitademen of inslikken?

De sportschool of het gesprek? De 120 kilo aan je gewichten of dat heerlijke kopje koffie of thee tijdens je gesprek waarin je je eindbalans deelt? Welterusten zeggen in alle rust of tot diep in de nacht zitten nadenken hoe je het gaat oplossen? Frustratie of blijdschap, het was wéér een dag die voorbij is! De zon is weer onder, dus alle tijd om bij te komen! Weet je? Dát is het leven! Elke dag weer… Elke zonsopkomst en ondergang weer… Elke dag zit vol met vragen voor jezelf én de ander! Ga je ze jezelf en de ander stellen? Succes 😉 ”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *