Ik wou dat ik even jou was!

Ik wou dat ik even jou was! Gewoon even jou zoals je altijd bent! Jij die overal om kan lachen en om elke emotie een traan kan laten vallen. Gewoon lekker jij die zich niet hiervoor schaamt. Jij, die gewoon is, waarbij ik soms denk dat je helemaal compleet bent. Gewoon jij die ik ben waarbij ik zing als een kanarie, me durf te laten zien bij iedereen, want het maakt me geen bal uit wat ze van me denken! Jij die het durft te zeggen als je het er niet mee eens bent! Jij die dingen makkelijker kan laten gaan als het een rotdag was op het werk…

Ik wou dat ik even jou was! Om te ervaren hoe het is om bepaalde dingen los te kunnen laten. Jij die ook is beschadigd in het verleden, maar nu toch alles goed op een rijtje heeft! Jij die op de schommel om zich heen kijkt en af en toe eens flink valt als je teveel hooi op de vork neemt! Weer opstaat en weer op de schommel gaat zitten, maar nu met een langzamer tempo! Bij jou die ik even zou willen zijn waar het nu wel goed gaat! Wel goed gaat omdat je van je les hebt geleerd. Jij die succes boekt door vallen en opstaan, en ondanks alles positief in het leven blijft!

Ik wou dat ik even jouw was! Maar niet te lang… want ik heb een rol in dit leven, namelijk mezelf zijn! Niet jou, maar mezelf, niet voor even maar voor altijd! Maar door te willen dat ik even jou was kom ik daar waar we ons kunnen zijn! Ons, wij, allemaal op deze wereld met onze karakters, voor en nadelen! Een fase waarbij ik even een voorbeeld nodig had, namelijk jij! Jij die ik even had willen zijn… Jij die ik in mijn leven combineer met mij! Dat maakt samen ik! Ik wie ik voor altijd wil zijn, in regen en zonneschijn, op mijn eigen manier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *