Disney Plus komt eraan!

12 November is het dan zover! Disney plus komt dan in Nederland beschikbaar als streaming-dienst! Ik moet je verklappen dat ik er best wel zin in heb om het te gaan gebruiken, want Disney heeft films waar je vaak écht wat aan hebt voor jezelf of samen! Films zoals The Lion King die je niet alleen avontuur brengt, maar ook wijze levenslessen en die éne scene waarbij je net wel of net niet begint met die voorzichtige traan te laten vallen. Absoluut niet iets om je voor te schamen trouwens! Disney is er voor jong en oud, of je nu alleen bent of samen, kinderen of geen kinderen, er is voor iedereen wel wat bij, en vaak is elke Disneyfilm wel voor iedereen geschikt! Voor zover ik lees op internet komt Disney Plus voor de meeste apparaten beschikbaar, zoals Chromecast, Playstation en Xbox, en waarschijnlijk ook voor je Smart TV. Dus niets om er voor aan te schaffen als het goed is.

“Disney heeft films waar je écht wat aan hebt, voor jezelf of samen!”

We leven in een tijd dat we steeds meer gaan streamen, en je hoort om je heen dat steeds meer mensen hun standaard tv-abonnement opzeggen omdat het geen meerwaarde meer voor hen heeft. Nu moet ik je zeggen dat ik het ook opnieuw zit te overwegen, want tjah… er zijn mogelijkheden genoeg om te kijken wanneer jij wilt, en al die reclame tussendoor en dat koken, bakken, braden, verhuizen en die herhalingen, ik noem maar even een kleine greep uit het TV aanbod van de lineaire TV van tegenwoordig. Werkelijk, ik zal er zélf gaar van worden! Wat dacht je van al dat leedvermaak van een ander en die talentenjachten? Voor hetzelfde geld dat je voor je TV abonnement betaalt heb je de streamingdiensten, waaronder Disney. Een schotel of (binnen)antenne met free to air TV is ook niet zo duur meer voor de drie landelijke TV zenders NPO en de regionale omroep, dus probleem opgelost naar mijn mening 😉

“Steeds meer mensen zeggen hun lineaire TV abonnement op”

Op 12 November zit hoogst waarschijnlijk heel Nederland TV te kijken, want ikzelf denk dat Disney Plus door heel veel mensen zal worden bekeken en zelfs enkele andere bekende streamingdiensten door veel mensen zullen worden afgemeld. Het is een ideale tijd om de dienst te lanceren, namelijk in de herfst waarbij je vaak een dieptepunt hebt in het weer en meer binnen zit. En wat dacht je van de kerstperiode? Dus, vanaf 12 November: kaarsjes aan, lekkers erbij, drankje, Disney aan en kijken maar! Mij heeft het in elk geval enthousiast gemaakt. De dienst gaat zoals de media nu vermeldt afgerond zeven euro per maand of zeventig euro per jaar kosten. Laat de magie maar komen……

“Het is een ideale tijd om Disney Plus te lanceren”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *