Hakuna Matata

Hakuna Matata, maak je geen zorgen, want jouw naam is gezegend! Jij bent uitgekozen om te leven en lief te hebben met al wat je bij je draagt! Flink je hoofd stoten is er bij, maar overwinnen van leer ook! Leer van je fouten of ervaringen en ervaar de juiste weg in je leven! Zet een uitroepteken achter wakker blijven, want indutten is er niet bij om niet verbitterd te raken… Zet jezelf voorop, want er is geen plaats meer om achteraan te staan want je zal er alsmaar worden weggedrukt! Voorop staan is je laten zien, en laten merken dat je je mag laten zien en horen! Waar de avond valt overheerst duister. Aanschouw de maan en de sterren en regent het? Luister naar wat de druppels jou te zeggen hebben! Kijk en luister naar de natuur, het heeft je zoveel te zeggen…

Géén dag is hetzelfde, daar waar maan en sterren overgaan in zon en blauwe lucht ontstaan nieuwe ronden, nieuwe kansen! Inspiratie blijft je toereiken, want dat is je geest dat bevriend is met je gevoel. Voel je de warmte? De liefde en nieuwe ideeën? Heb je de oplossing? Heb je de kracht om jezelf uit je (on)veilige zone te verplaatsen naar voren? Neem je afscheid van het zwartwit? Is je eerste zin ‘nooit meer!’ naar je negativiteit? Dan ben je goed op weg naar verlossing, naar het verder kunnen lopen, en naar overwinning…… Eenzaamheid heeft geen ruimte meer, je stuurt het weg! Durf je het aan om ‘Hakuna Matata’ op je voorhoofd te schrijven? Of om een T-shirt te laten afdrukken? Supergaaf als ik je hiermee zou tegenkomen! Zal ik met je meedoen? 😉 ”

Film brengt soms inspiratie, beste lezer, en vanavond heb ik gekeken naar The Lion King in de bioscoop en wat wás het prachtig! Toen ik thuis was gebracht ben ik meteen achter m ‘n pc gaan zitten en gaan schrijven. We hebben allemaal bovenkamers zeggen ze weleens, en voor een schrijver is er een héél speciale, namelijk eentje die elk moment alert is, en elk moment van de dag extra gevoelig is voor inspiratie. Voor nu zeg ik alvast welterusten, en mocht je dit de volgende dag lezen, of de dag erna? Geniet van elke dag en ‘Hakuna Matata‘!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *