Het gesprek…

Achtervolgd worden door je feiten! Beste lezer, we hebben allemaal onze foute dingen en het is niet verkeerd om er over na te denken in ons leven, ookal voelt het misschien als drukkend… Voorkom jij een volgende keer? Trek je je terug in je fout of kom je ervoor op en laat je je van de goede kant zien? Excuses aanvaard of er nooit achter komen, zowel voor jezelf en / of voor de ander?! Kies je voor spijt, of spijt voor altijd? Neem je het mee in je leven of maar voor even? Bang voor de consequenties, dat is logisch, maar wat als je er samen uitkomt… En zo niet? Dan heb je het toch wél laten weten, zo sportief was je! Niemand is perfect en spijt laten zien is geen zwakte, maar juist heel sterk!

Echte vriendschappen zijn voor de meeste dingen beschermd, maar je moet wél jezelf laten zien, met je goede, maar óók soms je slechte dingen! Zonneschijn en blauwe lucht, of storm met keihard onweer! Vuur van vreugde, of vuur van woede… Allebei heeft het dezelfde kleur, namelijk die van het leven! Wat men soms op een wat groffere manier zegt: “het is niet verkeerd om eens goed op je bek te gaan!” Een hele tijd geleden heb ik hier een keer een gedicht over geschreven, en dacht… ik haal hem weer eens uit de oude gedichtendoos! Klik op de afbeelding voor een uitvergroting……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *