Mijn fantasie in een game…

Beste lezer, zoals je aan de titel al kunt lezen ga ik het dit keer hebben over mijn fantasie in een bekende computergame. Ik weet het, op mijn 35ste jaar nog computergames als Planet Coaster spelen? Jazeker! Je moest eens weten hoeveel mensen dit (nog) doen, en wat is het leuk! Je eigen pretpark bouwen met volgens mij alle te bedenken attracties, eettentjes, drinkshops en nog héél véél meer! Als je attractie staat moet je het nog even mooi decoreren en inrichten en je bent weer een fase verder in je pretpark. Maar wat als je geld op is of je hebt niet genoeg? Je wilt zo graag die ene attractie neerzetten, maar je komt nét 20000 tekort?! Ga lekker sandboxen!!!

“Het maakt niet uit of je jong of volwassen bent, sommige games blijven altijd leuk!”

Planet Coaster beschikt over een sandbox modus waarbij je je fantasie op hol kunt laten slaan en gewoon onbeperkt een fantastisch pretpark kunt neerzetten. Plaats kant en klare achtbanen of bouw ze gewoon zelf! Wildwaterbanen en kartbanen erbij en je hebt al een primeur! Of ga je voor een gigantisch grote attractie? Als ik er aan denk dan beginnen de beelden al in me op te komen welke wildwaterbaan ik nu weer wil gaan bouwen, ik denk dit keer in een jungle! Ik voel me gewoon weer even het kind in mezelf! Probeer het ook eens! Zet de TV even aan de kant, koop Planet Coaster en bouw! Wél even de systeemeisen van het spel controleren, want het is best een pittig spel! Voldoet je PC eraan? Gefeliciteerd en welkom in de crazy wereld van het pretparken bouwen!

“Gewoon weer even het kind in jezelf!”

Het is buiten nu ruim boven de dertig graden, maar wat is het soms toch een heerlijk afkoelmoment om te gaan ‘sandboxen’, zal dit woord ook al in de Dikke Van Dale staaan?! Ik zou zeggen, bingewatchen voor je TV en sandboxen voor je computer of laptop! Het leuke in het spel is, je kunt attracties en onderdelen van anderen importeren en gebruiken in je eigen pretpark. Dus neem ook even een kijkje in de workshop binnen het spel! Lacht iemand in de buurt je uit omdat je Planet Coaster speelt? Neem hem mee in een ritje in een door jezelf gemaakte attractie. Trek er wél een uurtje voor uit als je dit spel gaat spelen, want korter is écht gewoon te kort! Let op de tijd, want voor je het weet vergeet je een afspraak! Planet Coaster is mijn nummer 1 van games!

“Bingewatchen bij de TV, sandboxen bij de computer”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *