Het mag soms even duren…

Beste lezer, je kent het vast wel of hebt er van gehoord. Een stropdas die achter je staat te schreeuwen dat het sneller moet en soms sneller én anders. Je moet het klakkeloos doen zoals deze stropdas je dat oplegt. En wat als het project in elkaar zakt, en je gelijk hebt? Wie is er dan de boosdoener? Dit is de doorsnee wereld, een wereld waar enorm veel van ons wordt verwacht totdat je het zelf niet meer aankunt. Maar wat als je jezelf in de comfortzone zet en bij jezelf denkt: zoek het lekker uit! De keuze om een ander leven in te slaan in je eigen leven, iets wat je steeds meer om je heen hoort. Gedwongen switchen of omdat je het ook écht wilt… (klik op de afbeelding voor een uitvergroting)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *