De ranking… persoonlijke boodschap

Hoogopgeleid samen met laagopgeleid? Is dat net zoals men soms zegt “daar slaapt de duivel tussen?” Anders gezegd: liefde dat ‘gelijk moet staan in de ‘ranking’ want anders heeft het geen kans van slagen… Sommige mensen denken van wel… Wat ik laatst heb gehoord om me heen, maar ook naar mezelf, beste lezer, daar kreeg ik het Spaans benauwd van! ‘Je moet niet in het verkeerde water vissen, jij moet het op je eigen niveau zoeken…’ of ‘jij bent niet goed genoeg voor haar, kijk eens naar wat ze doet en hoe jouw leven eruit ziet’… Is het ergens niet begonnen bij onze geboorte dat we allemaal met hetzelfde vlees en bloed zijn gekomen? God die ons onze eigenschappen mee heeft gegeven en we daar mee mogen zijn zoals ieder ander?! We ons ook mógen laten zien aan iedereen, ongeacht meer of minder slim, een beperking of niet, meer of minder te besteden, een klein of groot huis, een dikke of kleine auto, en zo kan ik nog veel meer opnoemen…? Tjah… die ‘ranking’ hebben we nodig om er zélf beter van te worden, want materialisme is toch beter dan het échte geluk?!

“We zijn allemaal met hetzelfde vlees en bloed gekomen”

We hebben elkaar nodig! Daarom leven we ook met z ‘n allen op deze planeet. Iedereen heeft wat te vertellen en het gevoel vanuit je hart is niet afhankelijk van deze ‘ranking’! Het geldt voor iedereen vanuit hetzelfde hart dat pijn en geluk kan voelen, nét zoals liefde! Geloof en vertrouw in jezelf en geloof niet in deze bullshit!!! Het trekt je alleen maar naar beneden, en als je nog niet depri bent dan maakt zo ‘n opmerking het je wel! Ik kan erover meepraten! Ik heb over die ‘ranking’ zitten nadenken, en gelukkig hoefde dat niet lang te duren… Namelijk: De ‘ranking’ beschrijf ik even in vijf treden… Trede één van laag en trede vijf van hoog… Samen vijf treden van discriminatie! Met deze boodschap wil ik iedereen laten weten dat je er mag zijn zoals eerder beschreven en je vooral moet doen wat je gezonde verstand je toezegt! Laat je geluk je niet bepalen door de dwaze vijf treden!

No Bullshit Allowed!

“Vijf treden van discriminatie!”

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *