De solidariteit…

Beste lezer, de solidariteit van ons bestaan… Tegenwoordig willen we steeds meer ons eigen ding laten zien, en dat is natuurlijk altijd goed, maar gaan we soms niet wat te ver als we dat van ons er zo nodig door moeten drukken? Omdat we anders te weinig waardering krijgen of zelfs geen aandacht? Denk je dat serieus? Je wordt toch sowieso gewaardeerd in wie je bent door de mensen om je heen?… Zij die je kennen en weten wat je kunt! Maar even iets anders als het gaat om teamwork of samen mens zijn… sámen solidair is sámen voldoende waardering in dat wat we willen presenteren in bijvoorbeeld ons werk.

Als je kunstenaar bent gaat het om je eigen werk, maar als je alle kunstenaars bij elkaar zet wat krijg je dan voor pracht? De één schildert een landschap waarbij de ander een bos bij een dorp tekent of water met boten genomen vanaf een strand. Samen doe je nieuwe ideeën op die je weer samen kunt gebruiken of voor je eigen creativiteit. Lastig dit hé zoals ik het schrijf? Denk er maar eens wat verder bij na… 🙂 Het hoeft niet alléén maar samen natuurlijk. Ik heb naar aanleiding van dit stukje een gedicht gemaakt met het daarbij horende ontwerp. Op het plaatje klikken voor een vergroting!

“Denk niet alleen aan jezelf, iedereen om je heen weet hoe goed en creatief je bent”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *