Filmtip! To Joey with Love

Beste lezer, dit keer een filmtip! Ik heb een waargebeurd verhaal voor je als tip dat draait om geluk, maar helaas ook de ziekte kanker die de pracht van een moeder keihard uit een gezin trekt. Het gaat om Rory en Joey, gelukkig met elkaar getrouwd en muzikaal! Ze krijgen een kindje met het Down-syndroom, dat liefdevol in het gezin wordt opgenomen. Ze moeten hierdoor de muziek even op een laag pitje zetten. Het lijkt allemaal compleet en liefdevol te zijn totdat bij Joey kanker wordt vastgesteld wat later eerst lijkt te zijn verholpen. Helaas komt de kanker terug en kan ze niet meer worden genezen.

Een wrede en heftige film, waarbij ik het niet helemaal droog hield. Wél een film dat je een kijkje geeft op hoe het leven óók kan zijn. Juist als je denkt alles voor elkaar te hebben gaat het mis… Geniet daarom van zoveel mogelijk momenten in het leven! De film is een goed voorbeeld hoe hoog hoop kan gaan terwijl je weet dat het niet goed komt, maar tóch blijven geloven in God! De vraag om kracht, verlichting van verdriet en de vraag om wijsheid wordt een hoofdzaak! To Joey with Love is te zien op “New Faith Network”.

“Als je denkt alles voor elkaar te hebben, dan gaat het mis… geniet van zoveel mogelijke momenten in het leven!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *