Uit de oude doos: ‘ja maar’

Beste lezer, dit keer weer een stukje uit de oude doos met dit keer als titel ‘ja maar…’ dat ik lange tijd geleden al eens schreef zoals je kunt zien op mijn oude website ‘Spirit Of The Sky’. Hoevaak hebben we het in ons om te zeggen ‘ja maar’? Tel dat eens van elke dag bij elkaar op! Zien we teveel beren op de weg of is het ├ęcht nodig? Ik denk dat we met ons allen wat meer vertrouwen in onszelf mogen hebben. Het is niet verkeerd om eens flink met je ‘kop tegen de lamp’ te lopen of om eens raar te worden aangekeken, omdat jij het misschien wel beter kunt dan hun! En anders is het toch hun probleem? Waar willen we op worden afgerekend als het uit een goed hart is en in sommige gevallen met een gezond verstand? Dit is misschien makkelijk gezegd, maar we mogen met ons allen het avontuur van het leven aangaan en daarbij hoort vallen en opstaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *