De arm om je heen…

De arm om je heen, dat staat voor troost, maar ook voor trots! Verdriet delen, maar ook vreugde. Een mijlpaal bereikt, jong of oud, de arm past altijd om iemand! Warmte of kou, vuur of water, de arm kan vergeving brengen. Zorgen of een leien dakje, eenzaam of bevriend, familie of die verre kennis, de arm verbindt! Een vriendschap uit een oude relatie, of de date waar je dolgelukkig mee bent… ook dit is een arm waard!

Bij wie ga jij schuilen? Als je even een plekje nodig hebt buiten je vier muren? Dáár waar eenzaamheid en verdriet je proberen te pakken? Je verstijft van bitterheid en depressie… Precies, de arm om je heen is er voor je! Tranen van gelach of glimlach van geluk, verdriet met rode ogen of emotie van pijn, de arm geeft de knuffel… Liefde is niet alleen die leuke date, maar ook emotie en betrokkenheid, daarom hebben we ook twee armen gekregen, en echt… ze mogen ook allebei gebruikt worden.

Ik… ik ben er voor je, wanneer je me nodig hebt! Ik sta bij je, ookal zie je me niet altijd… Jouw traan is mijn shirt voor de wasmand, maar dát maakt niet uit… voor jou is elke traan een opgeruimd koppie! Wat moet ik ervoor terug hebben? Niets! Want ik ben er voor je, omdat ik je mag! Mijn bijzonder mens, wees jezelf bij me! Waarom zijn we bij elkaar? Omdat we matchen! Sta op, dan ga ik mee! Dan lopen we samen voorop en vooruit!

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *