In de maak… Pesten is geen spelletje!

Beste lezer, het zal je de laatste tijd niet zijn ontgaan, namelijk mijn levensverhaal dat ik heb gedeeld op deze website. Nu na een pittige periode van therapie en verwerking ben ik met een nieuwe stap begonnen, namelijk het werken aan een omgeving om mensen te helpen die met pesten te maken hebben, hebben gehad of worden gepest.

Daarnaast wil ik ook een platform oprichten, zowel via mijn nieuwe website als buiten het beeldscherm om mensen met elkaar in contact te laten komen of om jouw ervaring te delen met anderen, wel of niet anoniem! Jong of oud, het gebeurt bij iedereen, school of werk, het gebeurt overal! Het domein www.pestenisgeenspelletje.nl heb ik reeds gereserveerd en ik kan je het logo al verklappen!

Uiteraard laat ik je weten als de nieuwe website in de lucht is… Tenslotte, zie onder het nieuwe logo 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *