De warme hap

De warme hap, beste lezer, wie heeft er nu nooit eentje gehad? Lekker uit de frituur, hetelucht of gewoon ouderwets uit de pan. Tegenwoordig hoor ik steeds meer mensen klagen dat we er te dik van worden en dat het ongezond is etc. Logisch want overgewicht begint een steeds groter probleem te worden, net zoals hartklachten. Maar wat is zo ‘n warme hap op een zondagavond toch lekker!!! Wat doen we met z ‘n allen als we uitgaan of samen ergens lunchen, kijk eens naar de gezelligheid wat ‘de warme hap’ brengt. Gezellig babbelen, lachen en soms ook een aanleiding naar hele diepgaande gesprekken. En ach… als de mayonaise op je jas zit, dan is het toch een souvenir van een vruchtbaar gesprek of activiteit… Dit keer een cartoon over dit onderwerp 😉

“Geniet, maar snack met mate!”

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *