Van de kaart geveegd…

Beste lezer, dit keer mijn eigen verhaal dat ik heb geplaatst begin dit jaar. Het gaat over mijn verleden met pesten en de daarop volgende epilepsie. Voor mij was dit een stukje verwerking, maar ook een boodschap om anderen te ‘laten zien’ wat pesten met mensen doet. Mensen die hiervan het slachtoffer zijn vergeten dit namelijk nooit! Sinds kort ben ik begonnen met het uitwerken van een nieuw plan. Namelijk ‘pesten is geen spelletje’. Het is de bedoeling dat mensen die met pesten te maken hebben, zijn of worden gepest of bijvoorbeeld ouders die hulp nodig hebben hierbij terecht kunnen Ik weet wat er in die mensen omgaat en daarom wil ik voor deze groep mensen iets betekenen! Lees het verhaal hier…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *