De weerman voorspelt…

Het weer voor de komende dagen, daar kan ik genoeg over zeggen! De antidepressie trekt rustig over ons land, dus dat betekent dat we allemaal onze sadness naast ons mogen neerleggen! De zon schijnt volop dus ik zou zeggen: ga er lekker opuit en laat die smile op je gezicht zien! Draag vooral kleurvolle kleding want dat doet iedereen goed. Als we allemaal dat idee overnemen dan ziet alles er vooral in deze vroege februarimaand alvast wat kleurrijker uit omdat de bloemetjes nog moeten uitkomen. De wind geeft zo af en toe een wat koud briesje dus wees voorzichtig met korte mouwen! Ik geef het terrasweer een acht, want met lange mouwen is het denk ik goed te doen om dat eerste ‘buitenbiertje’ te nuttigen.

Het wandelweer geef ik een negen, want vooral na die lange periode van kou, regen, wind en dat winterweer dat we nauwelijks hebben gehad is het prachtig om je heen kijken en heerlijk om die frisse lentelucht in te ademen. Trek dus je goede wandelschoenen aan en ga eropuit! De BBQ geef ik nog een mager zesje, want daar kan het nog wat te koud voor zijn, tenzij je overdekt zit met bijvoorbeeld een verwarmde open serre of iets anders wat je warm kan houden. Het bier blijft wel wat frisser waardoor het lekkerder zal smaken, dus het biercijfer is een acht waard! Het ontmoetingscijfer geef ik een absolute tien! De kans is groot dat je veel mensen zal tegenkomen die mijn advies zullen opvolgen. Zeg eens wat vaker ‘hallo’ en maak eens een praatje met die ander! Wie weet wat voor leuks eruit kan komen…

En wat het verderop in de week gaat worden? Daar is nog niets over zeker! Eén ding is wel zeker, deze prachtige lentedagen neemt niemand je meer af! Geniet ervan, want Februari is een maand waar het zo weer kan omslaan waardoor we in het meest ongunstigste geval moeten wachten tot Maart. Maar… beste mensen, ook Maart roert zijn staart! Ik ga me nu klaarmaken om erop uit te gaan, want er moet toch brood op de plank komen, dus de boodschappen wachten op me! Veel plezier gewenst en onthoud: geniet maar drink met mate…

“Het weer… niets is zo onvoorspelbaar op langere termijn, maar dit hebben we al in de pocket!”

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *