Goedemorgen een goed begin!

Goedemorgen, goeoeoeoeoedemorgen, of goeoeoeoeoedemorgen allemaal! Dát zijn de ‘goedemorgens’ die ik vaak mensen wens in de ochtenden, bijvoorbeeld op mijn werk. Voor de één een reden om vriendelijk goedemorgen terug te zeggen, voor de ander om stil te blijven en misschien eerst eens fatsoenlijk op te starten. Volgens de media is goedemorgen zeggen een goed begin van de dag… maar dat had men me op de kleuterschool toch ook al kunnen vertellen? Hoeveel mensen zeggen géén goedemorgen? Probeer het maar eens op straat tegen vreemde mensen… dan zal je verbaasd staan hoeveel mensen hun mond stijf dicht houden… Goedemorgen zeggen is niet strafbaar en het schaadt niemand! Zélfs de politiek bemoeit zich ermee… dus wat kan je nu écht overkomen?

“Je dag wordt er alleen maar beter van!”

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *