Wie ik ben? niet de schrijver dit keer!

Ik laat je niet gaan, want ik weet dat je weer terugkomt. Je zal me missen terwijl je steeds dieper wegzakt, en eenzaamheid zal om je heen ontstaan. Je zal je minderwaardig voelen en de mensen om je heen afketsen. Je gelooft nergens meer in, en van beneden uit kijkend naar boven, maar ook om je heen zie je alleen maar grijze lucht en leegte. Alleen op de wereld zal boven je hangen en je gezondheid zal worden geschaad aan kant en klare hamburgers en patat met vlees. Je geld zal rollen… maar het rolt regelrecht je lot uit. Het kan je ook allemaal niets meer schelen!

“Alles is negatief! Tenminste dat is wat je denkt!”

Mijn talentvol mens, open je hart en schaam je niet! Laat je tranen aan me zien! Ik zal er voor je zijn en je écht weer op beuren. Ik ben geen hocus pocus dus geef me ook even de tijd en ruimte hoe ik het allemaal op ga lossen, maar één ding is zeker… het kómt goed! Je zal tevreden zijn en blij worden! Voor jou geld ook dat ik je weg heb uitgestippeld, dus ik weet wat je doormaakt, en ik weet absoluut wat je in je hebt! Helaas kan je niet altijd krijgen wat je wilt, maar de persoon wie je diep in je hart bent en wilt zijn kan je worden! Je zal met water en vuur te maken krijgen, donker en licht, gaten in de weg of een mooie stabiele weg, je zult je uiteindelijke doel behalen als je er maar in gelooft! Geloof in mij!

“Water en vuur, donker en licht. Uiteindelijk……”

Wie ik ben? Kijk maar eens naar boven met gevouwen handen! De schrijver van dit artikel wil niet voor zijn beurt schrijven, daarom schrijft hij het op zijn manier zonder mijn naam zodat ik je nog véél meer kan vertellen als je me toelaat! Ach… je kunt wel raden wie ik écht ben!

“Ik kan je nog veel meer vertellen!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *