Een ziekte? serieus?

Beste lezer, het zal je niet zijn ontgaan de laatste dagen. Het onderwerp over de Nashville verklaring en de ‘verschuiving’ in vrede die wordt gecreëerd vliegt je om de oren. De kerk en politiek: ‘daar komt weer een voorschrift’ om te genezen van het gay of transgender zijn… Wat mankeert ons? Hebben we niet geleerd dat we elkaar moeten accepteren en staat dat niet in dat boek wat je ook vanuit de kerk leest? Is het serieus zo dat iemand die vanaf de geboorte homoseksueel is voor de rest van zijn of haar leven ongelukkig moet zijn? Is dat Christendom? Absoluut niet! Ik heb om me heen gehoord hoe ontzettend moeilijk het voor deze mensen is om ‘uit de kast te komen’. En dan dit erbij?!

“Een voorschrift om iemand ongelukkig te maken, werkelijk?”

Homoseksualiteit is geen ziekte en zéker geen aanleiding om haat te creëren, maar dat maken we op deze manier wel. Zélfs in de politiek is wrijving ontstaan, en dát moet een goed voorbeeld zijn voor iedereen? Waar kunnen deze mensen dan nog terecht? En, is uiteindelijk haatzaaierij de oplossing? Kijk eens naar andere soorten kerken en geloven… moet er nog meer oorlog komen omdat mensen’anders zijn’? God heeft de mens gemaakt, en hij houdt van iedereen die hier op aarde rondloopt. Hetro, homoseksualiteit, transgender, etc. is een eigenschap van de mens door God gegeven! Daar kunnen wij niets aan veranderen, behalve het te accepteren!

“Haat zaaien, dat is het!”

Ikzelf ben Christelijk, maar ik zeg néé tegen alle gekheid over de ophef wat betreft homoseksualiteit. Geluk is aan iedereen gegund! Misschien een idee om een cursus ‘gezond omgaan met je verstand’ in het leven te roepen voor alle ‘mekkeraars’.

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *