Van de kaart geveegd… inleiding

Beste lezer, zoals ik jullie eerder heb laten weten ben ik al een hele tijd met een verhaal bezig, en deze is nu bijna af. Dit verhaal gaat online onder de naam ‘Van de kaart geveegd’ en heeft te maken met mijn verleden met pesten en de daarop volgende epilepsie. Dit is voor mij behoorlijk ingrijpend geweest en tot op de dag van vandaag nog steeds. Het heeft me gemaakt wie ik nu ben, natuurlijk niet alleen met een bult negativiteit maar ook positieve dingen. Wél speelt dit elke dag nog een rol in mijn leven omdat ik door de gevolgen nu deels afgekeurd ben en in therapie ben, in de hoop om dit trauma achter me te kunnen laten!

Ik wil mensen met mijn verhaal écht laten weten dat pesten een absolute no-go is en wat de (ernstige) gevolgen hiervan kunnen zijn. Want mijn leven heeft sinds mijn ziekte voor mijn gevoel stilgestaan, en toen was ik twintig! Nu ben ik vierendertig en nu pas ben ik begonnen met herstel, sinds anderhalf jaar, om dit eindelijk achter me te laten en mijn leven weer op te bouwen, en verder te gaan met het heden en de toekomst. Want, je denkt misschien dat je het allemaal voor je kunt houden omdat je denkt ‘het gaat allemaal wel over’, maar helaas…. dit gaat niet gebeuren! Daar ben ik op een erg wrede manier achter gekomen. Je kunt mijn verhaal vinden bovenaan in het menu bij ‘verhalen’. Daar kies je ‘van de kaart geveegd’.

Van de kaart geveegd… Dít is mijn verhaal!

19 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *