Je eigen verhaal? Doen!

Beste lezer, je hoort het steeds vaker om je heen de laatste tijd, mensen die schrijven over wat hun bezig houdt of wat ze hebben meegemaakt. Of nog meemaken… Zoals sommigen weten ben ik ruim een jaar op therapie, en dit was erg zwaar voor me omdat ik geconfronteerd werd met mijn verleden. De één zegt ‘Are You Nuts?’ een ander hoeft dat toch niet te weten? Daar ben ik het niet helemaal mee eens, want het is me aangedaan en ik wil iedereen laten weten dat pesten een absolute no-go is. Veel mensen hebben hier mee te maken (gehad) en ik wil mijn verhaal met jullie delen. Mijn doel hiermee is om dit voor mezelf af te sluiten, maar ook om anderen te helpen die dit moeten – of hebben moeten doorstaan.

Je eigen verhaal, soms zo goed om te helpen!

Ik ben al een tijdje bezig met het uittypen van een groot verhaal, maar zoals je weet moet je er rustig over nadenken voordat je het uiteindelijk gaat publiceren. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook nog niet klaar ben met mijn verhaal vol ellende, verdriet, maar ook een goed einde. Een stukje dat ik wil afsluiten in mijn leven vanaf het moment dat ik op de knop ‘publiceren’ klik aan de rechterkant van mijn computerscherm. Een moment dat misschien voor mij wel een héél emotioneel moment zou kunnen zijn… Ik wil proberen om dit jaar, dat nog ongeveer anderhalve week duurt dit online te zetten, maar of me dit gaat lukken… Eén ding wil ik je alvast vertellen: De titel is ‘Van de kaart geveegd…”

Een verhaal waarbij pesten in epilepsie overgaat…

1 reactie

  • Miranda Nibbeling

    Hallo Bas

    Wat ontzettend stoer van je om dit voor jezelf te betekenen. Ik geloof dat je hiermee voor velen grenzen gaat doorbreken. Vaak is het zo dat pesters dit echt niet meer weten en ten goedemorgen zo veranderd zijn in hun persoonlijkheid. Fijn dat je er op deze manier voor andere deze dagen een lichtpuntje kan zijn. Succes met publiceren 💪👌. Lfs Miranda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *