On demand kersttips

Beste allemaal, zoals velen ben ik ook al een tijdje begonnen met af en toe een kerstfilm te kijken, en ik heb wat leuke tips voor je! Te beginnen met ‘Angela ‘s Christmas’. In deze korte animatiefilm van een half uur past Angela, een kleutertje op de pop van het kindje Jezus. Terwijl ze de pop steelt zie je meteen een stukje van de fantasiewereld van een kleuter. Dit is een leuk ‘voorafje’ om daarna een langere kerstfilm te kijken of nog even vlug voordat je naar je werk moet. De tweede die ik je wil meegeven is een kerstfilm met actie en een stukje humor, namelijk ‘El Camino Christmas’. In deze film draait het om een gijzeling die zich ontwikkelt na handeling van een corrupte politieagent. Tijdens deze gijzeling zitten alle betrokkenen, dus ook de politieagent vast in een winkel en zijn ze verplicht om daar kerst door te brengen. Deze film is leuk voor volwassenen, maar voor kinderen zou ik wat anders kiezen…

De derde film is ‘The Holiday Calendar’. Hierin draait het allemaal om een magische adventkalender. Deze voorspelt de toekomst van wat er in de maand December gaat gebeuren met fotografe Abby. Een kalender met een verhaal van vreugde, maar ook teleurstellingen en af en toe een traantje bij de hoofdrolspeelster. Een echte aanrader als je van romantiek houdt met een beetje fantasy. Tenslotte ‘The Christmas Chronicles’. Nadat een broer en zus de slee van de kerstman laten crashen draait het om tijd om alle pakjes op tijd bij de mensen te krijgen. Met man en macht wordt er aan gewerkt om dit voor elkaar te krijgen, maar dan worden ze tijdens deze best ruige rit overvallen door tegenvallers, waarbij de kerstman onder andere in de gevangenis wordt gestopt vanwege het stelen van een auto. Een combinatie van actie, humor en een klein ‘tranentrekkertje’ aan het eind van de film, namelijk van de overleden vader van broer en zus.

Tot zover! Mocht ik nog meer leuke kerstfilms tegenkomen, dan zal ik deze zeker aan je vermelden. Houd de website in de gaten… Je kunt de films terugvinden op Netflix.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *