Het nieuwe uitgaan…

Beste lezer, waar denk je aan als je het woord ‘uitgaan’ hoort? Juist ja! Nette kleren aan, vrienden en vriendinnen uitnodigen, geld pinnen voor de munten en voordat je gaat samen de sfeer er alvast goed inbrengen. Daarnaast zorg je er natuurlijk voor dat je telefoon voldoende is opgeladen, want je zou je accu maar leeg hebben als je die leuke vent of dame hebt getroffen. De muziek moet zo hard mogelijk knallen en de flikkerlichten moeten zo snel mogelijk gaan.  En tenslotte, de kater! Tot diep in de nacht feestvieren en eenmaal thuis op bed ploffen met al het geruis in je oren. Je denkt bij jezelf ‘dát was weer een geslaagde avond / nacht’. Je bedankt je vrienden en vriendinnen voor de gezelligheid en heb je een liefje gevonden, dan volgen er nog veel smilies.

“Het uitgaan dat altijd eindigt met (g)een kater”

Het avontuur van uitgaan, dat willen we zo ‘n beetje allemaal wel aangaan als we jonger zijn, maar willen we als we volwassener zijn en bijvoorbeeld andere werktijden hebben niet wat vroeger kunnen uitgaan? Bijvoorbeeld ‘s avonds om zeven uur tot een uur of twaalf? Dat kan tegenwoordig! Steeds meer uitgaansgelegenheden openen de deuren vroeger. Naar mijn mening is het zowiezo als eind twintiger of begin dertiger prettiger, want je wordt toch wat kwetsbaarder voor alles. Een zondag na het uitgaan wordt op deze manier alleen maar leuker omdat je wat aan de dag hebt. Niet meer tot ‘s middags twaalf uur of later in bed liggen. En ben je nog single? Wees niet bang, die leuke mensen zijn er uiteraard ook vroeg in de avond te vinden! Dan kun je dezelfde avond of begin van de nacht misschien tóch nog even bij elkaar zijn in het donker zonder al die herrie en dronkenlappen om je heen.

“Vroeg uitgaan is voor menig twintiger of dertiger prettiger”

Als je op internet ‘vroeg uitgaan’ of ‘microclubben’ intypt kom je vrijwel meteen hele leuke tips tegen en een entreekaartje hoeft helemaal niet duur te zijn! Ik vind het persoonlijk nog wel leuk om zo af en toe lekker uit te gaan, meestal naar een evenement, dát duurt de hele dag of meerdere hele dagen. (en de nachten natuurlijk ook). Het vroege uitgaan, ik ga het eens een keer proberen! En dat broodje ei ‘s morgens? Dat lijkt me nog lekkerder dan met een kater! Happy Microclubbing!!!

“Het broodje ei smaakt altijd!”

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *