Ik trek mijn gele hesje aan!

Ik ben het beu!!! Ik trek mijn gele hesje aan, want ik ben het niet eens met het weer! Het is December en alles is nog groen. Waar is koning Winter? Ik mis de soep die ‘s avonds extra lekker smaakt terwijl het buiten ijskoud is, en de vuurkorf waar je lekker samen je handen boven kunt houden terwijl je in de sneeuw staat. En wat dacht je van het écht Nederlands winteruitzicht? Wij die overal schaatsen? En natuurlijk de Elfstedentocht? Komt dat er nog een keer van?

De witte kerst, wat het kerstgevoel altijd sfeervoller maakt? De vrijheid en knusheid van verliefde stelletjes die elkaar bekogelen met sneeuwballen. De tekeningen van vroeger spreken boekdelen: dít is de wereld zoals hij ooit was! Ik zeg nee tegen de opwarming van de aarde. Koning Winter, bij mij ben je welkom! Zoals weerkundigen voorspellen zou het de komende dagen flink kouder worden en van het weekend kunnen sneeuwen. Koning winter, doe je mee? Zodat jij het ook vaker voor het zeggen hebt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *