Dag Sinterklaasje…

Het is weer voorbij! Sinterklaas is met zijn pieten weer opweg naar Spanje, waar hij weer zal bijkomen van al die drukte zodat de kinderen (ook sommige volwassenen) een gat in de lucht springen. Sint wordt ook een dagje ouder! πŸ™‚ En de discussies over zwarte piet? Die gaan weer voor een aantal maanden de kast in! Bij veel huishoudens is me opgevallen dat de kerstversiering en kerstbomen er al weer staan, en ik moet je eerlijk zeggen dat ik vanavond ook al een start heb gemaakt met het versieren in huis. Wij hebben afgelopen zaterdag namelijk al Sinterklaas gevierd en weer leuke cadeaus gekregen. Zoals jeΒ van me bent gewend , zal ik vanaf morgen weer met kerst-content beginnen, dit betekent dat je weer kerstgedichten kunt verwachten, maar ook artikelen speciaal gericht op dit feest. Daar komt ook nog bij dat ik een kerstverhaal zal gaan schrijven. Wees gerust! Ik zal ook gewone content blijven schrijven πŸ˜‰

“Daag Sinterklaasje, welkom Kerstman!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *