Ik zie je in de volle maan schijnen…

Beste lezer, dit keer een gedichtje. We hebben het allemaal weleens moeilijk in onze relatie, en dat hoeft niet altijd in een liefdesrelatie te zijn natuurlijk. Mensen passen vaak echt bij elkaar, dat is ook waarom het de moeite waard is om het nog een kans te geven. Wil je écht weten of het klopt wat ik heb geschreven? Probeer het eens! Probeer maar doe dit met mate!

“We zijn allemaal mensen met onze problemen!”

We hebben allemaal onze ups en downs, niemand is volmaakt en we hebben allemaal onze tegenovergestelde goede positieve dingen. Vaak willen we die niet zien omdat het negatieve overheerst. Daar zijn we écht een topper in! Als ze daar een talentenjacht van zouden bedenken dan zou iedereen winnen! Luister naar je gevoel, dát laat je nooit in de steek. Zegt dat gevoel je dat hij of zij écht bij je past, geef dan niet op!

“Een gedicht in de volle maan, dát zal extra verlichtend voor je zijn”

Klik op de afbeelding onderaan, er wordt een nieuw venster geopend in je browser. Zet het licht van je telefoon wat hoger om het effect extra mooi te krijgen, maar doe dit niet vlak voor het slapen gaan of net nadat je wakker bent geworden. Veel plezier met dit gedicht en ik hoop dat je er eens aan zal terugdenken!

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *