Dit keer geen rotnieuws…

Neej, beste lezer, dit keer eens geen gekwaak over de rechtszaak tegen Sinterklaas of de bezuinigingen die de politiek weer wil doorvoeren! Verdikkeme nog aan toe!!! Waar is tegenwoordig het goede nieuws gebleven?! Elke avond als ik de TV aanzet dan is er op het nieuws alleen maar ellende en verdriet. Word je daar zelf nou niet gaar van? Hoe iedereen de boel belazert en de maatschappij steeds meer naar elkaar staat te ‘zeiken’? Over een paar letters in onze mooie hoofdstad bijvoorbeeld? Ik knip de kabel met ‘rotnieuws’ vandaag toch maar eens even door… Nu alleen maar goed nieuws πŸ˜‰

We kunnen vanaf heden sneller doorscheuren tussen Den Haag en Leiden, er is een nieuwe rijstrook aangelegd, beter toch? Weer een nieuw stuk asfalt waarbij je iets langer kunt blijven liggen, tenzij het er enorm verstopt zit met file… Tweede positieve nieuws: Al een tijd is de kerstshow bij Intratuin in Duiven een hit, en morgen ga ik er naartoe… (als ik weer goed ben opgeknapt, want heb een paar dagen ziek thuis gezeten). Het is een echte aanrader om ernaar toe te gaan want je weet niet wat je overkomt. Je moet wel van kerst houden natuurlijk πŸ˜‰ Dit jaar heet het ‘Christmas World’. Naast de show zijn vooral de dorpen enorm gaaf! Als we ernaartoe gaan dan zal ik uiteraard fotomateriaal schieten en op de site zetten!

“Dit keer nieuws met een lach”

En ben je als volwassene, stiekem nog een beetje een ‘games liefhebber?’. Dan is dat absoluut geen schande!!! Ik zal je zeggen dat ik op mijn PC diverse videogames heb staan en één topper daaronder is ‘Planet Coaster’. Vroeger was ik al helemaal ‘verzot’ op Rollercoaster Tycoon! Pretparken bouwen en deze financieel onderhouden, en alles wat er bijkomt natuurlijk. Nu, tegenwoordig heb je ook de ‘Sandbox’ mode. Als je dit gaat doen dan gaat er een enorme wereld voor je open! Nu speel ik zo af en toe Planet Coaster, en ik betrap me erop, als ik eraan begin ben ik soms uren bezig… Maar, beste lezers, ik heb gelukkig een goed sociaal leven en hobby ‘s. Daarnaast werk ik. Maar ach… af en toe je fantasie je gang laten gaan achter een scherm… dat is toch leuk? Het spel ‘Planet Coaster’ is er onder andere voor op de PC. Meer info? kijk op www.planetcoaster.com

En verder? Misschien vind je dit geen goed nieuws, maar heel veel mensen ook wel… het regent en is herfstachtig. Dit is goed voor de natuur, dus ook voor je tuin. Kijk eens naar buiten, en dan vooral naar de bomen. Zie je de herfstkleuren? Ga lekker naar het bos en aanschouw de pracht van de herfst, ookal is het soms ook prutweer! Als ik ben opgeknapt ga ik dit zeker doen, en ook hiervan zal ik wat foto ‘s schieten, Γ©n op de website zetten. De wereld heeft zoveel moois voor iedereen in petto, maar je moet het wΓ©l willen zien! Ik ga nu dit bericht afsluiten want begin trek te krijgen en heb wel zin in een lekker kop thee. Tot de volgende blog!

16 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *