Hufterig gedrag in het verkeer

Beste lezer, het zal je vast niet zijn ontgaan, maar een bekende Nederlander is voor de zoveelste keer de fout in gegaan als verkeershufter, en nog onder invloed ook! Een taakstraf van 40 uur, een geldboete en een rij-ontzegging van een half jaar kreeg hij te horen van de rechter… ‘Wat zal het hem interesseren?’ Een goede campagnestunt, meer is het niet als ik kijk hoe hij ermee omgaat. Iemand die voor het eerst met epilepsie of hartkwalen te maken krijgt is het rijbewijs voor minstens een jaar kwijt!!!

“Eéntje meer of minder?

Daarna nog de herkeuringen die erna volgen, en om de paar jaar weer terugkomen, dat op eigen rekening! Meneer mag na een half jaartje weer achter het stuur kruipen, lapt die €1750 boete en doet alsof er niets is gebeurd. ‘Ik heb ervan geleerd’ was zijn opmerking, daarom is hij voor de tweede keer gepakt… “Nooit meer achter het stuur had me beter in de oren geklonken!” Tóch las ik in de media dat hij weer opnieuw examen moet doen bij het CBR, dat vind ik dan wel weer een positief ding aan deze uitspraak.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *