New Faith Network

Beste lezer, we kennen allemaal de online platforms waar we series en films op kunnen kijken. Velen van ons zijn er op geabonneerd, waarbij ‘bingewatchen’ haast een nieuw woord is geworden in het dagelijks gesprek. Vroeger keken we met z ’n allen wat de lineaire televisie ons te bieden had, nu zoeken we het zelf uit! Er is nu ook een Christelijke vorm van online films en series en deze zijn bij elkaar gebundeld bij ‘New Faith Network’, een Christelijk platform waar je naast films en series ook sprekers kunt bekijken en zelfgemaakte producties zoals levenservaringen van mensen die het geloof hebben gevonden. Uit ervaring spreek ik dat je uit de films heel veel kunt halen voor jezelf. Ik was al een tijdje op zoek naar dit soort content, en gelukkig heb ik deze nu gevonden!

New Faith Network heeft me enorm verrast met het ruime aanbod aan films, series en eigen producties zoals ‘de rugzak, geloof in de liefde, het bloemetje, en het videodagboek. Bij het videodagboek krijg je elke dag een inspirerende video wat je aan het nadenken kan zetten. Zie het als ‘een tip van de dag’. Je kunt met een rustig hart New Faith Network gebruiken met je hele gezin, er is rekening gehouden met ‘het hele gezin’ waarbij je niet bang hoeft te zijn dat de kids of tieners content te zien krijgen waarvan je niet wilt dat ze het zien. Wil je ze op jonge leeftijd kennis laten maken met het geloof? Dan zit je goed bij dit platform.

“Een Christelijke Netflix!”

Je kunt New Faith Network gebruiken op veel apparaten, bijvoorbeeld op je laptop, smartphone of PC. Ook je TV hoeft er niet aan te ontbreken, als je bijvoorbeeld een Chromecast hebt kun je via WiFi streamen van je telefoon naar je TV. Ook kun je van Apple TV gebruik maken. Mocht je geen van beide apparaten hebben, óf een ander apparaat waarmee je op TV (en je versterker) kunt kijken, dan kun je natuurlijk altijd nog je laptop of PC via een HDMI kabeltje op je TV aansluiten. Wél zou ik persoonlijk een Chromecast aanraden. Hij is goedkoop, je drukt hem achter in de TV of versterker en kijken maar! Je hebt wel WiFi nodig, maar dat is in de meeste huishoudens geen probleem. New Faith Network kost vanaf €8,95 per maand en is maandelijks opzegbaar. Op dit moment kijk je de eerste twee weken gratis als je je aanmeld. Ideaal om het uit te proberen! Ik zeg ‘doen’! Ga via deze link naar ‘New Faith Network’. Hier meld je je tevens aan…

Een greep uit de films:

Waarbebeurd:

Letters to God – I am potential – Badge of Faith – Me & You, us, forever

Real-life series (eigen producties van New Faith Network)

De Rugzak – Geloof in de Liefde – Het Bloemetje – Het Videodagboek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *