Elkaar de neus wijzen

Beste lezer, is het jou ook opgevallen dat tegenwoordig steeds vaker in de politiek de hoge heren elkaar de zwarte piet toespelen? Nu ben ik geen honderd procent volger van de politiek, maar vind het wel belangrijk om de ‘belangrijkste’ dingen te weten. Ik vind het zowiezo fijn om te weten wat er op de wereld gebeurd, en natuurlijk om mee te kunnen praten in de maatschappij, zo ook over politiek. Wat moet er terecht komen van ons land? Ik zeg weleens dat ons land wordt bestuurd door kleuters! Wat zijn we met z ‘n allen voor hun? Hun die elkaar blijven verwijten, met een rood boos gezicht achter die desk blijven staan lost de problemen echt niet op die er in het land zijn.

Wanneer gaat men eens met z ‘n allen het land in??? En dan bedoel ik écht voor de maatschappij opkomen en het leven voor iedereen ‘leuk’ maken en iedereen een gelijke kans geven? De tweede kamer is een mooie ruimte voor een talkshow met veel entertainment voor elkaar en ons als kijkers van de publieke omroep, maar daar is ie echt niet voor bedoeld. Mensen met het pak en de stropdas… laat zien dat je het waard bent om het te dragen en laat voor iederéén de zon weer opkomen! Sta met beide voeten op de grond en gedraag je gewoon als volwassen politicus! Houd je aan je belofte, wees geen toneel tijdens de verkiezingen, maar ga de komende vier jaar aan het werk, ohja, daar is al een tijd van voorbij… dus werk aan de winkel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *