Telkens als ik naar voren kijk…

Telkens als ik naar voren kijk, zie ik de zon, maar ook de donkere wolken. Positief van warmte, koud van negativiteit. Het grootste kenmerk misschien wel, een kernmerk van leven, streven en falen. Gedachten slaan op hol bij tranen en de lach. Neutraal is de samenvoeging van traan en lach waarbij positief en negatief heersen.

Deze medaille bestaat uit twee kanten, een gouden en zilveren of een zilveren en brons? Ik kijk uit naar wat ik heb en kan, wat ik kan delen maar ook wat ik voor mezelf mag houden! Stromend van vreugde loop ik naar voren, stromend van tranen kijk ik soms naar achteren.

Stromen van overwonnen, maar ook stromen van gemis en aangedaan verdriet. Ik kies voor allemaal! Dát is mijn leven, een overstroming van emoties en ideeën! Ik spring een gat in de lucht, want het leven is me gegeven en met mijn gezonde verstand heb ik het goed benut en zal ik het alleen maar beter benutten, mét alle ups en downs. Daar is geen droogte, natheid en donder tegen bestemd. Ik sta ergens voor… om mijn weg te bewandelen en het avontuur aan te gaan!

Met jou trek ik de wereld over, samen ons leven! Samen ons verhaal met wat er kan gebeuren als je bovenstaand nog eens leest! Samen hulp bieden en samen de lach trotseren. Samen een gat in de lucht springen en samen naar voren lopen, op weg naar meer avontuur. Wie wij zijn? Gewoon jij en ik……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *