Hier is ie dan!

Dag beste lezer, hier is ie dan!!! Mijn nieuwe website ‘Bas schrijft’. Vanaf nu vind je al mijn verhalen, gedichten, columns en blog op dit adres. Spirit of the Sky is verleden tijd, en tóch heb ik er altijd met veel plezier aan gewerkt en ben ik blij met de resultaten die ik ermee heb bereikt. Het is nu tijd om een breder bezoekerspubliek te trekken en daarom heb ik besloten om een compleet nieuwe website te maken onder een andere naam. Dát is waar je nu naar kijkt.

Wat komt er nieuw bij? Zoals je bij Spirit of the Sky was gewend blijven alle verhalen en gedichten bestaan. Wél heb ik enkele overige artikelen niet overgezet, alleen waarvan ik denk dat je daar wat aan zal hebben. Een frisse blik op deze website dus… Daarbij komt een stuk satire en ga ik meer columns schrijven. Ik denk dat de grootste verandering zal zijn dat ik niet meer alleen publiceer over spiritualiteit, geloof, levensboodschappen, romantiek en drama.

Het zal even wennen zijn, maar ik beloof je dat het snel zal wennen op deze website. De werking ervan qua techniek is hetzelfde als bij Spirit of the Sky. Als je mijn oude website nog in je favorieten hebt staan, vergeet dan niet om deze website bij je favorieten toe te voegen van je browser! Ik heb vanaf nu ook een nieuw e-mailadres: ‘info@basschrijft.nl’. De social media links kun je terug vinden op de contact pagina aan de rechterkant naast het contactformulier. Heb je vragen of kom je een fout(je) tegen? Laat het me gerust weten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *